Al 41 jaar dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen!

  • showroom:
  • Di-Vr 9:00 - 17:00
  • Za 10:00 - 14:00
  • Ma: Gesloten

TEL: 0228 - 51 86 66

Reacties van klanten


We hebben echt veel firma’s bezocht en naar zowel de prijs als de kwaliteit gekeken, we zijn heel blij dat we bij Laan Kozijnen onze balkon-serre en overkapping hebben gevonden. Overal was er wel een probleem, bij Laan kozijnen werd dat gewoon opgelost. De breedte van zowel aan de voorkant (een overkapping) als achter (een balkon-serre) met een schuif-kantel wand, was geen probleem, zij versterkte gewoon de overkapping. Super. Ook de service is geweldig, ze staan meteen klaar om een eventueel probleempje op te lossen en komen daarvoor langs. 

~ Fam. Pennings, Venhuizen

 

Ik ben erg blij met de serre en het verandadak dat Laan Kozijnen voor mij heeft aangelegd. Laan Kozijnen maakt gebruik van degelijk (kwaliteit) en mooi materiaal.
Ze weten wat ze doen. Ze werken snel en netjes. En ze hebben goede oplossingen voor lastige problemen. (In ons geval het op maat maken van een zeer ondiepe zinken dakgoot bij de serre zodat de serredeuren open blijven kunnen.) Ik kan Laan Kozijnen aan iedereen aanraden.

~ Fam. W. Bouma, Westwoud

 

Dennis Laan is iemand die het vertrouwen dat je direct in hem hebt niet beschaamt. Bij de bouw van onze serre begeleidde hij persoonlijk de belangrijkste fases. Hij zette personeel en mensen met zelfstandige bedrijfjes in die stuk voor stuk keiharde en nuchtere werkers bleken te zijn die vooral in oplossingen denken. Resultaat: een serre die een fraaie extra kamer aan ons huis vormt en precies voldoet aan de eisen, wensen en verwachtingen die wij hadden. Luxe, kwaliteit en nog betaalbaar ook.

~ Eric Molenaar en Marieke Ewalt, Hoorn

 

Wij hebben al vele jaren ervaring met de firma Laan uit Grootebroek. We hebben de firma Laan 15 jaar terug een serre laten bouwen, en 8 jaar terug een dakkapel.  Beide zijn nog in onberispelijke staat. Ook op mijn advies hebben wij al meerdere kennissen en familie leden laten kennis maken met dit no -nonsense bedrijf met West Friese mentaliteit.  Wij zullen de firma Laan dan ook zeker bij een nieuw project inschakelen.

~ Familie Heldens, Hoogkarspel

 

Onze nieuwe kunststof gevel is perfect geplaatst door de monteurs van de firma Laan. Twee beleefde en fijne heren om in je huis te hebben rondlopen. Kleine aanpassingen tijdens het werk waren ook goed bespreekbaar. Afwerking binnen is ook erg netjes geworden. We gaan er van uit dat de service na de plaatsing net zo fijn zal verlopen.

~ Frits & Anita Hoole, Heerhugowaard

 

 

Laatste nieuws