Al 41 jaar dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen!

  • showroom:
  • Di-Vr 9:00 - 17:00
  • Za 10:00 - 14:00
  • Ma: Gesloten

TEL: 0228 - 51 86 66

Kozijnen


Kunststof Kozijnen

Met LAAN kunststof kozijnen maakt u uw huis behaaglijk en comfortabel. Uw woning straalt rust, warmte en zekerheid uit. Wie wenst zich dat niet?

Wat uw smaak ook is, u krijgt van LAAN precies dat wat u voor ogen hebt. Bijvoorbeeld de perfect passende kleur, of juist die ene vorm die u mooi vindt.

Zo kunt u kiezen uit vlakke of mooi afgeschuinde verdiepte profielen of voor het nieuwe hoekkozijn: de rechte hoekverbinding. Maar ook bestaat er voor u de keuzevrijheid als het gaat om kleur. Naast de standaard kleuren wit of crème glad, kan ook gekozen worden uit ± 50 kleuren in houtnerfstructuur.

In al onze kozijnen en draaidelen is rondom altijd staal verwerkt, dit om de kwaliteit te verhogen. Tevens zijn de kunststof ramen en deuren standaard voorzien van HR++ isolatieglas. Hierin zijn ook diverse andere HR glassoorten voor verkrijgbaar. Dit op aanvraag.

Betere warmte-isolatie

Bij storm en regen geven de kozijnen dan ook geen krimp. Bij koud en guur weer blijft het binnen behaaglijk en kunt u zeker ook besparen op stookkosten. Betere isolatie leidt direct tot een lager energieverbruik. Dit verlaagd uw verwarmingskosten en ontlast tegelijkertijd het milieu door een lagere CO2 uitstoot.

Veiligheid

Rustig thuiskomen, de voordeur openen en gelukkig zijn in uw eigen omgeving of weggaan en de deur achter u sluiten met het goede gevoel dat er niets kan gebeuren.

Helaas gaat dit soms anders. Het aantal inbraken (in Nederland elke 2 minuten), waarbij waardevolle spullen gestolen worden en vernielingen in huis worden aangebracht, neemt toe.
Meestal wordt er ingebroken via de ramen of deuren.

Kunststof kozijnen en deuren hebben een uitstekende inbraakveiligheid. De kozijnen zijn gemaakt van splintervrij PVC, hebben een sterk stalen binnenwerk en zijn voorzien van meerpuntsvergrendeling. De inbrakwerende kwaliteit is gegarandeerd goed, dat geldt ook voor het hang- en sluitwerk zoals scharnieren, krukjes, deurklinken en sloten.

Er zijn de laatste jaren veel producten ontwikkeld die bijdragen aan een veilig huis:
* deuren voorzien van kerntrek beveiligde deurschild of deurcilinder SKG** (standaard bij Laan).
* Alle draai(kiep)ramen en deuren zijn uitgevoerd met Politiekeurmerk Veilig Wonen.
* Twinlock (kierstand) op deur monteren, zodat u eerst kan zien en horen wie er voor de deur staat.

Kortom: kiest u voor veiligheid, dan kiest u voor Laan!


Producten


Laatste nieuws