Al 42 jaar dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen!

  •      showroom:
  • Di-Vr 9:00 - 17:00
  • Za: Op afspraak
  • Ma: Gesloten

TEL: 0228 - 51 86 66

Gevelbekleding


Keralit Gevelbekleding

Uw eigen woning is een kostbaar bezit, maar ook een waardevolle investering. Met Keralit gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor uw woning. Want Keralit materialen zijn verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen!

Met Keralit krijgt uw woning een blijvende mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelelementen en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie.

De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft dus geen boom voor gekapt te worden. Het is een prettig idee voor wie hecht aan duurzaam materiaal gebruik. De toplaag bestaat uit het in de bouwwereld zeer bekende Renolit. Deze toplaag heeft in de professionele bouwwereld een goede naam opgebouwd op het gebied van kwaliteit en kleurechtheid. Het kleurenpallet bestaat uit zeer veel kleuren van unikleuren tot houtnerfstructuren. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

Deze eigenschappen maken Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.


Producten


Laatste nieuws