Al 41 jaar dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen!

  • showroom:
  • Di-Vr 9:00 - 17:00
  • Za 10:00 - 14:00
  • Ma: Gesloten

TEL: 0228 - 51 86 66

Voordeuren


Elk huis krijgt zijn eigen uitstraling met een unieke voordeur. Een voordeur zegt iets over uw persoonlijke smaak. Vormgeving en kleur moeten aansluiten bij het eigen gezicht of karakter dat u uw woning wilt geven. U kunt kiezen voor klassiek, modern, retro of landelijk.

Voordeuren kunnen dus in heel veel modellen en stijlen uitgevoerd worden: met of zonder zijlicht, met gefigureerd glas of voorzien van een sierpaneel.

Het kozijn kan zowel in vlak als in verdiept profiel uitgevoerd worden. Dit geldt ook voor de kleuren. Naast de standaard Ral-kleuren wit of crème glad, kan ook gekozen worden voor diverse houtnerfstructuren.

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van deuren. Zo is er de LAAN standaard voordeur. Deze zijn in 4 modellen leverbaar, uitgevoerd in kunststof vlak of verdiept profiel met of zonder houtnerfstructuur en is voorzien van gefigureerd isolatieglas naar keuze. Ook kunt u kiezen voor diverse sierpanelen. In onze showroom zijn diverse modellen te bezichtigen.

De deuren zijn voorzien van standaard beslag SKG 3 sterren met kerntrekbeveiliging, 5-punts vergrendeling met haaksloten en het politiekeurmerk is hierop van toepassing.


Producten


Laatste nieuws