Al 45 jaar dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen!

  •               OPENINGSTIJDEN SHOWROOM:
  • OP AFSPRAAK

TEL: 0228 - 51 86 66

Hor systemen


In onze kunststof ramen en deuren zijn er diverse hor systemen mogelijk.

Inzethor
De inzethor is een insectenweringsproduct om de insecten buiten het huis te houden. Dit product is voorzien van een aluminium frame, waar het vast gaas in wordt geproduceerd. Het gaas is leverbaar in standaard grijs en zwart gaas of tegen meerprijs met pollen- / aluminium gaas. De inzethor is uitermate geschikt voor een kunststof draaikiepraam en in sommige gevallen ook voor een houten draaikiepraam. Dit is afhankelijk van de stalen strip welke in een houten kozijn aanwezig zit.

Plissé hordeur
De Luxafllex Plissé hordeur is een hordeur ontwikkeld voor openslaande tuindeuren en (hef)schuifpuien.
Dit product is voorzien van zwart geplisseerd gaas. Voordeel van een Plissé hordeur is dat de treklijst op elke gewenste stand kan blijven staan en dat de ondergeleider slechts 3 mm. hoog is.

Inzetplisséhor ZIZA
De Inzetplisshor ZIZA is een –inzet-hor ontwikkeld voor een kunststof kozijn. Dit product is voorzien van zwart geplisseerd gaas. Het binnenwerk heeft twee geïntegreerde trekbalken, waardoor het product eenvoudig van boven naar beneden en van beneden naar boven kan worden bediend. De montage is zonder boren of schroeven want het product klikt zichtzelf vast in het kozijn.

Inzetplisséhordeur ZIZA

De Inzetplisshordeur ZIZA is een –inzet-hordeur ontwikkeld voor een kunststof draaikiepdeur. Dit product is voorzien van zwart geplisseerd gaas. Het binnenwerk heeft twee geïntegreerde trekbalken, waardoor het product eenvoudig van links naar rechts of van rechts naar links kan worden bediend. De montage is zonder boren of schroeven en is het frame voorzien van een aluminium flens, waardoor het product zichzelf vastklikt in het kozijn.

Klemhor
De Klemhor is een vaste raamhor welke speciaal is ontwikkeld voor een aluminium kozijn.
Let op, dit product is alleen geschikt voor aluminium draaikiepramen
De klemhor wordt van binnenuit geplaatst (zonder boren of schroeven) en komt aan de buitenkant van uw kozijn te zitten. De uiterst dunne roestvrije stalen klemmen, klemmen zich aan de binnenzijde vast van het kozijn waardoor het raam gesloten kan worden zonder druk op het beslag van het kozijn. Wanneer het product hoger is dan 1500 mm, zal het product altijd worden voorzien van een tussenstijl. Dit product is leverbaar in vier soorten gaas, namelijk grijs en zwart gaas standaard. Tegen meerprijs is ook pollengaas of aluminium gaas mogelijk.

 

Wat kleuren betreft, alle producten zijn leverbaar in tien standaard RAL kleuren, waarbij al het aluminium in dezelfde kleur zal zijn. Uiteraard is een afwijkende RAL kleur tegen meerprijs ook mogelijk.


Producten


Laatste nieuws