Al 42 jaar dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen!

  •      showroom:
  • Di-Vr 9:00 - 17:00
  • Za: Op afspraak
  • Ma: Gesloten

TEL: 0228 - 51 86 66

Dakkapellen


In één dag geplaatst!

Meer licht en ruimte

Een dakkapel biedt vele mogelijkheden. Zo kunt u de extra ruimte gebruiken voor slaapkamer, hobbykamer of studeerkamer. Tevens biedt een dakkapel niet alleen meer ruimte, maar brengt ook veel extra licht naar binnen, wat weer een extra ruimtelijke werking geeft.
 

Nooit meer schilderen

Vroeger was de moeilijke bereikbaarheid een nadeel voor schilder- en schoonmaakwerk. Dit is nu verleden tijd. Een kunststof dakkapel is onderhoudsvrij en u hoeft nooit meer te schilderen.

De dakkapellen kunnen voorzien worden van draaikiepramen (draaien en kiepen naar binnen open) dus makkelijk schoon te maken. Er kunnen naar wens ook ventilatieroosters en eventuele inzethorren, raamdecoraties, screenschermen en rolluiken geplaatst worden.

Onderhoudsvrij

De buitenzijde van een dakkapel is geheel onderhoudsvrij. Zo zijn de zijwangen standaard van kunststof rabat en de boeidelen van kunststof met een houtnerfstructuur. Het dak wordt voorzien van een EPDM dakbedekking en alles is optimaal geïsoleerd.

Vergunning en bouwtekening

Mocht er een vergunning nodig zijn, dan regelen wij ook de vergunningaanvraag en bouwtekening voor u. Alles compleet geregeld tot in de laatste puntjes.

Renovatie

Renovatie van dakkapellen verzorgen wij ook. Een bestaand dakkapel kan in zijn geheel opnieuw worden geïsoleerd en van nieuwe kunststof kozijnen worden voorzien. De buitenzijde wordt onderhoudsvrij afgewerkt en eventueel een nieuwe dakbedekking geplakt.


Producten


Laatste nieuws